Maku

Tulista broileria padassa

1 h 15 min
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Anna Huovinen

Ainekset (4 annosta)

  • 1 tlmausteseosta (taco)
  • 1/4 tlneilikkaa
  • 1 tlkuminaa
  • 1/2 tlkanelia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 600 gbroileria
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 2 dlkanalientä
  • 2 kplsipulia (lohkottuna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (murskattuna)
  • 1/2 dljalapenoa (viipaloituna)

Tarjoiluun

  • 50 gmaissilastuja (paloiteltuna)
  • 1 dltuoretta korianteria

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Sekoita mausteet keskenään. Kääntele kanapalat seoksessa. Ruskista kanapalat paistinpannussa öljyssä kauttaaltaan. Siirrä palat uunivuokaan. Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi ja lisää liemi pataan. Peitä pata ja kypsennä kanapaloja 200 asteessa noin 45 minuuttia. Lohko sipulit. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota sipuleita noin 5 minuuttia. Lisää valkosipulimurska ja jalopenoviipaleet ja jatka kypsentämistä noin 3 minuuttia. Lisää sipuliseos uunivuokaan noin 15 minuuttia ennen ruoan valmistumista. Tarjoa uunibroileri paloiteltujen maissilastujen ja korianterin kera.

MITÄ PIDIT?
0