Maku

Tulinen tomaattikeitto

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
GL
KA
LA
MA
MU
3.3
0


Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 kpltuoretta chiliä
  • 1/3 rklruokaöljyä
  • 1/4 dltomaattipyreetä
  • 500 gchilitomaattimurskaa
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 2 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlsokeria
  • 1 dltuoretta basilikaa (silputtuna)
Tulosta

Hienonna sipuli ja valkosipulit. Halkaise chilit, poista siemenet ja hienonna.

Kaada kattilan pohjalle öljy, kuullota sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki. Lisää tomaattipyree ja sekoita. Kaada kattilaan tomaattimurskat ja anna keiton hautua miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Lisää tomaattikeittoon vesi ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta ja kiehauta. Koristele tulinen tomaattikeitto basilikasilpulla ja tarjoa leivän kera.

MITÄ PIDIT?
3.31
Kommentoi »