Maku

Tulinen linssi-kasvismuhennos

25 min
GL
LA
MA
1
2


 

Tulosta
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Anna Huovinen

Ainekset (4 annosta)

  • 3 dllinssejä
  • 2 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 200 gmaissia (pakaste)
  • 2 kplmunaa
  • 1 rklchilitahnaa (sambal oelek)
  • 1 tlsuolaa
  • 1 dltuoretta korianteria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Keitä linssit kypsiksi runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kokeile halutessasi nopeammin kypsyviä linssilastuja.

Kuori sipulit ja leikkaa puolirenkaiksi. Hienonna valkosipulinkynnet.

Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipulirenkaat ja valkosipulit.

Lisää kypsät valutetut linssit, maissit ja munat. Paista sekoittaen, kunnes ruoka on kauttaaltaan lämmintä ja muna kypsää.

Mausta sambal olekilla ja suolalla. Lisää lopuksi silputut korianterin lehdet linssi-kasvismuhennokseen.

Tarjoa linssi-kasvismuhennos raikkaan salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
1