Maku

Tulinen broilericouscous

20 min
4.3
1

Tulinen broilericouscous

LA
MA
MU
1
4.3
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklruokaöljyä
  • 300 gmaustamattomia broilerinsuikaleita
  • 200 gsiitakesieniä
  • 1 tlchilirouhetta
  • 1 tlpaprikajauhetta (voimakas)
  • 2 1/2 dlvettä
  • 2 1/2 dlcouscousia
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 6 rklpersiljaa (hienonnettuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuori ja hienonna sipulit.

Kuumenna 1 rkl öljyä paistinpannussa ja paista broilerit kypsiksi. Siirrä pois pannulta.

Paista sipulit ja sienet 1 rkl öljyä kypsiksi. Sekoita sekaan broilerit. Mausta seos chilillä ja paprikalla.

Kaada laakeaan astiaan kiehuva vesi. Ripottele sekaan couscousryynit, öljy ja suola. Sekoittele hetki ja anna couscousin turvota muutama minuutti. Lisää sekaan persilja ja sekoita couscous irtonaiseksi.

Yhdistä broileriseos ja couscous, sekoita hyvin.
Tarjoa tulinen broilericouscous arkisena lounassalaattina.

Vinkki!

Tiesitkö, että kaupoissa on myynnissä sekä mietoa että voimakasta paprikajauhetta. Mieto sopii yleismausteeksi, voimakas tuo tulista makua ruokiin.
MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä