Kotivinkki

Tukkilainen eli ruisburgeri kutunjuustolla

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset (6 annosta)

HELPOT PIHVIT:

  • 2 dlvettä
  • 1 psRanskalainen sipulikeitto -ainesta
  • 1kananmuna
  • 1 dlkorppujauhoja
  • 1 tlmustapippurirouhetta
  • 400 gjauhelihaa (tai 2 dl tummaa soijarouhetta ja kasvisliemikuutio)
  • voita paistamiseen

LISÄKSI:

  • 200 gkutuntuorejuustoa
  • 12 palaapyöreää ruisleipää
  • 2-3tomaattia
  • rapeaa salaattia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sekoita kulhossa vesi, pussikeittoaines, muna, korppujauhot ja pippuri. Lisää joukkoon jauheliha tai soijarouhe. Keitä soijarouhetta ensin 4 dl:ssa vettä 3 minuuttia.

2. Muotoile taikinasta noin sentin paksuisia pihvejä ja pane ne kuumalle pannulle. Paista pihvit molemmin puolin kypsiksi. Käytä niistä kuusi tukkilaisiin.

3. Leikkaa juusto 12 viipaleeksi ja ruskista viipaleet pannulla.

4. Paahda leipäviipaleet paahtimessa. Viipaloi tomaatit.

5. Nostele leivän päälle pihvi, kaksi juustoviipaletta, tomaattisiivuja ja salaattia. Nosta toinen leipäviipale kanneksi.

MITÄ PIDIT?
0