Maku

Tryffeli-vadelmajuustokakku

0
0

Tryffeli-vadelmajuustokakku

Täyteläisessä tryffeli-vadelmajuustokakussa on suklaatryffeliä ja sisällä vadelmayllätyksiä. Tee suloinen tryffeli-vadelmajuustokakku vaikka äitienpäiväksi!
Teksti Lunni leipoo
Kuvat Lunni leipoo
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 palaa)

Pohja

  • 175 gDigestive-keksejä
  • 60 gvoita
  • 125 gvadelmia (tuoreita)

Täyte

  • 400 gtuorejuustoa
  • 200 granskankermaa
  • 1/2 dlsokeria
  • 125 gsuklaatryffeleitä
  • 65 gtummaa suklaata
  • 2 dlkuohukermaa
  • 5 kplliivatelehtiä
  • 1/2 dlvettä

Lisäksi

  • 125 gvadelmia
  • kaakaojauhetta
  • tummaa suklaata rouhittuna

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Valmista pohja. Murskaa keksit, sulata voi ja yhdistä tasaiseksi massaksi.
Vuoraa n. 22-senttinen irtopohjavuoka leivinpaperilla ja reunat mielellään reunakalvolla.
Painele pohja vuoan pohjalle ja asettele vadelmat pystyyn reunoille ja pohjan keskelle laita kylmään odottamaan.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Pehmennä tuorejuusto, ranskankerma ja sokeri kulhossa keskenään.
Sulata tryffelit ja suklaa mikrossa varovaisesti, anna hieman jäähtyä.
Vatkaa kermavaahto eri kulhossa kuohkeaksi.
Kääntele suklaasula tuorejuuston joukkoon.
Lopuksi kääntele kermavaahto joukkoon.
Kuumenna vesi kiehuvaksi mikrossa, purista liivatelehdistä liika vesi pois. Sekoita liivatelehdet yksi kerrallaan veteen.
Kaada liivateliemi täytteen joukkoon ohuena nauhana samalla kevyesti vatkaten.
Kaada täyte pohjan päälle, tasoita pinta.
Anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.
Viimeistele kakku vadelmilla, kaakaojauheella ja suklaalla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä