Maku

Toscalastut

30 min
0
0

Toscalastut

GL
KA
MU
0
0
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Juhani Salonen, Saara Kähönen
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 75 gvoita
  • 1/2 dlkevytmaitoa
  • 1 dlsokeria
  • 1/2 dlfariinisokeria
  • 100 gmantelilastuja

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN20 min

Keitä voita, maitoa ja sokereita kattilassa noin 5–10 minuuttia, kunnes seos alkaa irrota kattilan reunoilta ja pohjalta. Lisää mantelilastut ja sekoita varovasti.
Nostele taikinasta kahdella lusikalla leivinpaperin päälle melko kauaksi toisistaan nokareita.
Kypsennä lastuja 175 asteessa noin 12 minuuttia. Jäähdytä lastut ritilän päällä.
Dippaa lastuja suklaakastikkeeseen.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä