Maku

Tortillaleivät

20 min
MU
KA
0
0


 

Tulosta
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (2 annosta)

  • 4 kplvehnätortillaa
  • 1 dltomaattisalsaa
  • 100 gmozzarellajuustoa (raasteena)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

Pane kaksi tortillaa työpöydälle. Sipaise molempien pohjien päälle ruokalusikallinen salsakastiketta ja ripottele päälle juustoraastetta. Levitä loput salsasta kansien päälle ja nosta pohjien päälle täyte alassuin. Paina tortillat kevyesti toisiinsa kiinni.

Paahda leivät teflonpannussa kauniin ruskeaksi molemmin puolin. Leivät ovat valmiit, kun juusto on sulanut ja tortilla saanut väriä. Anna leipien jäähtyä hetken ja leikkaa ne sitten saksilla annospaloiksi. Syö vielä lämpiminä.

•Kaupan hyllyiltä löydät erivahvuisia tomaattisalsakastikkeita. Tutkaile purkkeja ja valitse suosikkisi. Jos polte tuntuu liian kovalta, voit käyttää täytteessä myös tavallista ketsuppia.
MITÄ PIDIT?
0