Maku

Tonnikalapihvi & Mausteinen kasvispaistos

4
0

Tonnikalapihvi & Mausteinen kasvispaistos

Tuoreeseen Tonnikalaan törmää kaupoissa harvemmin mutta jos niin käy, niin kokeile rohkeasti.
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gtuoretta tonnikalaa (150g pihveinä)
  • 2 rklöljyä paistamiseen
  • 2 rklvoita paistamiseen
  • 250 gkirsikkatomaatteja
  • 2 kplperunaa kuutioina
  • 1 kplfenkoli
  • 4 kplkevätsipuli varsineen
  • 4 kplvalkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 kplvihreä chili
  • 1 kpltuore punainen chili
  • 1 rklpunaviinietikkaa
  • 1 kplMutti kirsikkatomaattia (1 tölkki)
  • 1 kplsitruunan mehu
  • 2 rklsitruunamelissaa (silputtuna)
  • 1 tlsuolaa ja mustapippuria (1tasainen teelusikka molempia)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kuori perunat ja leikkaa pieneksi kuutioiksi

Kiehauta perunat nopeasti, peruna saa jäädä napakaksi

Kuumenna pannu ja lisää pannulle öljyä

Kun öljy on kuumaa niin lisää halkaistut kirsikkatomaatit, pilkottu fenkoli, silputut kevätsipulit ja chilit

Freesaa kunnes fenkoli ja sipulit pehmenee

Lisää sitten valkosipuli ja etikka ja anna etikan kiehahtaa pois

Lisää sitten mutti kirsikkatomaatit, mausta suolalla ja pippurilla

Lisää viimeisenä sitruunamehu ja sitruunamelissa ja anna paistoksen muhia miedolla lämmöllä hetki

Paista tonnikalapihvit

Lisää pannulle öljy ja lisää pihvit kuumalle pannulle

paista noopeasti pinnat kiinni ja lisää voi

Paista molemmin puolin n.2min (Pihvin pitäisi olla punainen sisältä)

Mausta suolalla ja pippurilla

Tarjoa kasvispaistoksen kera

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä