Maku

Tonnikalapannari

55 min
3.63
0


 

Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4 annosta)

  • 4 dlkevytmaitoa
  • 2 kplmunaa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 tlsuolaa
  • 100 gmaissia (pakaste)
  • 185 gtonnikalaa vedessä (tai maustekastikkeessa)

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN40 min

Vatkaa maidon joukkoon munat, jauhot ja suola. Sulata maissit. Lisää taikinan joukkoon kala ja maissit. Sekoita hyvin. Voitele noin 25 × 32 cm kokoinen vuoka kevyesti. Kaada taikina vuokaan. Paista tonnikalapannaria 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. •Tarjoa tonnikalapannukakun lisänä salaattia.

MITÄ PIDIT?
3.63