Kotivinkki

Tonnikalaleipä

0
0

Tonnikalaleipä

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 2 kplkananmunaa
  • 2 prktonnikalaa vedessä
  • 1 prkvihreitä oliiveja
  • 1 prkkapriksia
  • tuoretta basilikaa
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 prkruodottomia sardiineja öljyssä
  • 4 kplkaura- tai ruissämpylää

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Keitä kananmunat. Jäähdytä ne ja leikkaa lohkoiksi.

2. Valuta tonnikaloista vesi pois.

3. Hienonna oliivit, kaprikset ja basilika. Sekoita ne tonnikalan joukkoon.

4. Mausta seos suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

5. Levitä leiville tonnikalaseosta, sardiinipaloja ja munalohkoja. Koristele leivät basilikalla.

Vinkki!

Osta: kananmunia, tonnikalaa vedessä, vihreitä oliiveja, kapriksia, ruodottomia sardiineja öljyssä, tuoretta basilikaa, kaura- tai ruissämpylöitä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä