Maku

Tonnikalaiset kerrosleivät

25 min
MA
LA
5
1


 

Tulosta
Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Sari Tammikari

Ainekset (16 kpl)

  • 16 kplpaahtoleipäviipaletta
  • 8 kplruisleipäviipaletta

Tonnikalatäyte

  • 2 dlmajoneesia
  • 1 rklsitruunamehua
  • 4 kplanjovista (fileinä, hienonnettuna)
  • 200 gtonnikalaa vedessä
  • 2 rklkapriksia
  • 1 dlkivettömiä oliiveja (viipaloituna)
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 kplkeräsalaattia

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Sekoita majoneesiin sitruunamehu ja anjovikset. Lisää joukkoon valutettu tonnikala, kaprikset sekä oliivit. Mausta rouhitulla mustapippurilla.

Leikkaa leivistä reunat pois. Levitä tahnaa sekä salaattia leiville. Kokoa leivät kerroksittain ja leikkaa kolmioiksi. Koristele tonnikalaiset kerrosleivät halutessasi oliiveilla ja salaatilla.

•Tahna maistuu ihanalta myös uuniperunan täytteenä.

MITÄ PIDIT?
5