Maku

Tonnikala-pestopasta

15 min
3
0

Tonnikala-pestopasta

Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Sacla
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 250 gtuoretta tonnikalaa
  • 350 gpastaa (esim. pappardelle tai tagliatelle)
  • 1 dlpestokastiketta
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 kpllimettiä
  • 1 dlrucolaa (silputtuna)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Leikkaa tonnikala hyvin ohuiksi viipaleiksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi. Valuta ja kumoa takaisin kattilaan. Sekoita pastan joukkoon tonnikala, oliiviöljy ja pesto.

Lisää vielä hyvin pestyn limetin kuori raastettuna sekä mehu. Kääntele joukkoon rucola ja mausta myllystä rouhituilla suolalla ja pippurilla. Tarjoa tonnikala-pestopasta heti.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä