Kotivinkki

Tonnikala-lihaciabatta

0
0

Tonnikala-lihaciabatta

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 2ciabatta-leipää
  • 1 keskikokoinenpunasipuli
  • 1 ruukkusalaattia
  • 8 siivuapaahtopaistia tai suolalihaa
  • 1 dlaurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • 1 prktonnikalaa öljyssä tai vedessä
  • 4 rklkermaviiliä
  • 2 tlsilputtuja kapriksia
  • 2 tlsitruunamehua
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rklseesaminsiemeniä
  • kokonaisiavarrellisia kaprismarjoja

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Halkaise ciabatta-leivät, mutta jätä toinen pitkä sivu kiinni.

2. Siivuta punasipuli.

3. Täytä leipien taskut salaatinlehdillä, lihasiivuilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja punasipulin siivuilla.

4. Sekoita kastike: jauha tonnikala hiutaleiksi haarukalla. Lisää kermaviili ja kaprismarjat. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

5. Raota leivän kantta ja valuta kastike täytteiden joukkoon.

6. Viimeistele leivät seesaminsiemenillä ja kaprismarjoilla.

Vinkki!

Osta: Ciabatta-leipiä, salaattia, paahtopaistia tai suolalihaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, purkkitonnikalaa, kermaviiliä, kapriksia, seesaminsiemeniä, kokonaisia varrellisia kaprismarjoja

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä