Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuin tavallista tujumpaa kotiketsuppia! Tomaattipikkelssi maustetaan chilillä, valkosipulilla ja inkiväärillä

50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min

Tomaattipikkelssi valmistetaan maukkaista, kypsistä tomaateista, joita paistetaan pitkään miedolla lämmöllä. Tulinen lisuke saa mukavasti potkua chilistä, inkivääristä, kurkumasta ja valkosipulista.

10.9.2020
Reseptin ainekset
noin 5 dl
6
isoa, kypsää tomaattia
1–2
punaista chiliä
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
1 rkl
inkivääriä raasteena
2 tl
kurkumaa
2 tl
punaviinietikkaa
2 tl
sokeria
1–1½ tl
suolaa

Tomaattipikkelssi valmistuu näin:

  1. Poista tomaateista puumainen keskusta ja leikkaa tomaatit lohkoiksi. Hienonna maun mukaan 1–2 chiliä ja valkosipulinkynnet.
  2. Paista kasviksia miedolla lämmöllä öljyssä 30–40 minuuttia tai kunnes tomaatin nesteestä on haihtunut reilu puolet.
  3. Lisää loput pikkelssin aineet ja anna kiehahtaa vielä kerran. Anna jäähtyä hetki.
  4. Soseuta tomaattipikkelssi sauvasekoittimella tasaiseksi ja pakkaa puhtaisiin lasipurkkeihin. Säilytä jääkaapissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt