Valmista uunikuivatut kirsikkaluumutomaatit ja tapenade ohjeiden mukaan.
Valmista pohja nyppimällä voi jauhojen joukkoon. Lisää suola ja vesi muotoile taikina palloksi. Anna levätä jääkaapissa 30 minuuttia. Voitele piirakkavuoka ja painele taikina vuokaan. Pistele taikina haarukalla. Paista pohjaa uunissa 200 asteessa 10 minuuttia.
Levitä tapenade piirakkapohjan päälle. Lisää 3/4 uunikuivatuista kirsikkatomaateista piirakkapohjan päälle, säästä loput piirakan koristeluun. Ripottele raastettu parmesan tomaattien päälle. Vatkaa ruokakerma ja munat sekaisin, mausta mustapippurilla Kaada munaseos piirakkavuokaan. Paista piirakkaa 200 asteessa noin puolituntia tai kunnes piirakka on saanut tarpeeksi väriä.
Anna piirakan jäähtyä hetki. Koristele piirakka tuoreella basilikalla ja lopuilla uunikuivatuilla kirsikkaluumutomaateilla.