Kotivinkki

Tomaattinen siskonmakkarakastike

15 min
0
0

Siskonmakkarakastike saa makua tomaatista ja tuoreista yrteistä. Tarjoa kastikkeen kera pariisinperunoita tai keitä uudet potut.
Tulosta
Teksti Piia Helasto
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (4 annosta)

  • 2 rklöljyä
  • 500 gsiskonmakkaroita
  • 2 dlvettä
  • 1kasvisliemikuutio
  • 400 gpariisinperunoita
  • 200–250 gkirsikkatomaatteja
  • tuoreita yrttejä
  • esim. basilikaa tai viinisuolaheinää

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy. Pursota pannulle siskonmakkaraa pieniksi palloiksi. Ruskista. 2. Lisää vettä ja kasvisliemikuutio. Anna kiehua viisi minuuttia. 3. Lisää jäisiä pariisinperunoita. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä. 4. Lisää siskonmakkarakastikkeeseen lopuksi kirsikkatomaatteja. 5. Viimeistele siskonmakkarakastike tuoreilla yrteillä esimerkiksi basilikalla tai viinisuolaheinällä.

MITÄ PIDIT?
0