Kotivinkki

Tomaattinen perunamunakas

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki

Ainekset

  • 4keitettyä perunaa
  • öljyä tai margariinia paistamiseen
  • 6kananmunaa
  • 2 rklvettä
  • ½ tlsuolaa
  • 1 tlrouhittua mustapippuria
  • nippu kevätsipulia
  • 100 gchorizo-makkaraa
  • 3tomaattia
  • 1 ruukkurukolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori ja viipaloi perunat. Kuumenna rasva pannulla ja lisää perunat. Paista ja kääntele niitä hetki.

2. Riko kananmunien rakenne haarukalla. Lisää joukkoon vesi, suola ja mustapippuri. Kaada seos pannulle perunoiden päälle ja sekoita.

3. Kypsennä munakasta miedolla lämmöllä, kunnes se on lähes kokonaan hyytynyt. Hienonna kevätsipulit, viipaloi makkara ja tomaatit munakkaan päälle. Kypsennä vielä, kunnes munakas on hyytynyt.

4. Asettele munakkaan päälle rukolan lehtiä. Tarjoa lämpimänä.

Vinkki: Jos munakasta jää jäljelle, se maistuu seuraavana aamuna leivän päällä.

MITÄ PIDIT?
0