Maku

Tomaattinen grillileipä ”Andale arriba”

1 h 5 min
4
0


 

Tulosta
Teksti Teija Kukkonen
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (8 kpl)

  • 230 gruskeita papuja (suolaliemessä)
  • 140 gtomaattipyreetä
  • 1 kplkeltaista paprikaa (suikaloituna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rkllihafondia (vasikan)
  • 2 tlsokeria
  • 1 kpltuoretta chiliä (hienonnettuna)
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 8 kplmaalaisleipäviipaletta
  • 240 gpekonia (filee) (paistettuna)
  • 75 gjuustoa (raastettuna)

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN20 min

Kuumenna valutettuja papuja, tomaattipyreetä, paprikoita ja mausteita kattilassa 5–8 minuutin ajan. Jos papuseos on liian paksua, voit ohentaa sitä vedellä. Öljyä leipäviipaleet ja grillaa ne. Paista pekonit rapeiksi. Pane leiville ensin papuseosta, seuraavaksi paistettu pekonifilee ja lopuksi juustoraaste. Kuumenna leivät vielä uudemman kerran grillissä tai uunissa nopeasti niin, että juusto sulaa.

MITÄ PIDIT?
4