Tomaattimarmeladi on täydellinen kumppani vuohenjuustokreemille – oletko testannut yhdistelmää?

1 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Haluatko nostaa arjen uudelle tasolle? Juhlava tomaattimarmeladi muodostaa herkullisen makuparin jyväisen kauranapin ja pehmeän vuohenjuustokreemin kanssa.
3.3
0
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Linkosuo
Julkaistu: 13.4.2021

Ainekset

  • 1 pssVäinämöisen kauranappeja

Vuohenjuustokreemi

  • 200 g pehmeää vuohenjuustoa (esim. Président Petit Chèvres Doux)
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • ½ dl maitoa
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria myllystä

Tomaattimarmeladi

  • 4 (400 g) tomaattia (kypsää)
  • 1 ¾ dl (150 g)marmeladisokeria
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ tljauhettua vaniljaa
  • 1 tl savupaprikajauhetta
Tulosta
  1. Halkaise tomaatit neljään osaan, poista siemenet ja kova kantaosa. Laita tomaatit kattilaan ja lisää marmeladisokeri, sitruunan mehu ja mausteet. Keitä kannella peitettynä 10 minuuttia, jotta nesteet irtoavat ja sokeri sulaa. Jatka keittämistä ilman kantta 10 minuuttia. Lisää suola, soseuta huolellisesti ja anna jäähtyä.
  2. Sekoita vuohenjuusto ja tuorejuusto sähkövatkaimella tasaiseksi tahnaksi. Ohenna maidolla ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Lusikoi vuohenjuustokreemiä ja tomaattimarmeladia kauranappien päälle juuri ennen tarjoilua. Koristele halutessasi tuoreella tomaatilla ja timjamilla.

Vinkki! Voit valmistaa tomaattimarmeladin jo päivää ennen tarjoilua.

Murea ja monikäyttöinen uutuus

Väinämöisen palttoonnappi -tuoteperhe kasvaa 50-vuotisjuhlan kunniaksi. Lempeässä kauranapissa yhdistyvät kauran pähkinäinen maku ja jyvien rouheisuus. Lisäaineettoman ja runsaskuituisen tuotteen kruunaa murea rakenne, joka tekee siitä loistavan tarjottavan sekä arkeen että juhlaan.

Kommentoi »