Tomaattilepuskat

25 min
4
2

Tomaattilepuskat

MU
KA
2
4
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (14 kpl)

  • 500 gpaseerattua tomaattia
  • 2 dlruisleseitä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlsokeria
  • 1 tloreganoa
  • 200 gkermaviiliä
  • 50 gjuustoa (raastettuna)
  • 30 gaurinkokuivattua tomaattia
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlruokasoodaa

Pinnalle

  • 50 gjuustoa (raastettuna)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon leseet, suola, sokeri, oregano, kermaviili, juustoraaste ja hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit. Yhdistä vehnäjauhot ja sooda keskenään ja sekoita taikinaan. Vältä turhaa sekoittamista.
Nostele taikina ruokalusikalla pellille leivinpaperin päälle 14 keoksi. Tasoittele niitä hieman lusikalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista tomaattilepuskoja 225-asteisen uunin keskitasolla 10–12 minuuttia.
Tarjoa tomaattilepuskat sellaisenaan keiton tai salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä