Maku

Tomaattihummus

10 min
0
0

Tomaattihummus

Upea hummusresepti Gastronaatti-keittokirjan reseptillä
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 5 kplpaahdettuja tomaatteja
  • 1 dlkikherneitä (säilyke)
  • 1-2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 dltuoretta basilikaa
  • 0,5 dlauringonkukansiemeniä
  • 3-4 rklsitruunaoliiviöljyä
  • 0,5 tlmustapippuria
  • 0,5 tlsuolaa

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Aloita paahtamalla tomaatit (kts. edellinen resepti)

Ota korkea muoviastia ja sauvasekoitin. 

Lisää astiaan tomaatit, kikherneet, valkosipuli ja basilika. 

Surraa tahnaksi. 

Lisää oliiviöljyä kunnes hummuksessa mielestäsi on sopiva koostumus. 

Mausta suolalla ja pippurilla, maista ja mausta lisää jos tarvetta. 

Vinkki!

Voit korvata auringonkukansiemenet cashew-pähkinöillä kuten alkuperäisessä reseptissä ja sitruunaoliiviöljyn tavallisella oliiviöljyllä ja tuoreella sitruunamehulla.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä