Maku

Tomaatti-yrttikampela

40 min
GL
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Tuomas Kolehmainen

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gkampelaa (filee)
  • 1 tlsuolaa
  • 3/4 tlmustapippuria
  • 1 kpllimettiä
  • 1 dltuoreyrttiseosta
  • 4 kpltomaattia
  • 75 gjuustoa (raasteena)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN20 min

Mausta kampelafileet suolalla ja pippurilla. Rullaa fileet ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Uunivuoka saa olla juuri sen kokoinen, että fileet mahtuvat, ei siis liian suuri.

Valuta limetistä puristettu mehu kalakiekkojen päälle ja ripottele tuoreyrttisilppu pinnalle. Kuutioi pestyt tomaatit ja poista puumaiset kantaosat. Ripottele tomaattikuutiot ja juustoraaste vuokaan.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Tarjoa hasselpähkinäöljyllä maustettujen, keitettyjen parsakaalipalojen ja perunoiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
0