Maku

Tomaatti-mozzarellakeitto

30 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen15 min
MU
KA
3.75
0
Kuvat Merja Järvinen


Ainekset (6 annosta)

  • 1 kplpunasipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 kplporkkanaa
  • 1/3 rklruokaöljyä
  • 1 rklkasvisfondia
  • 500 gpaseerattua tomaattia
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 1 tlsokeria
  • 50 gaurinkokuivattua tomaattia
  • 240 gmozzarellajuustoa
  • 1 dltuoretta basilikaa
Tulosta

Kuori ja hienonna sipulit. Kuori porkkana ja viipaloi se pieniksi paloiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita ja porkkanaa hetki. Lisää kasvisfondi ja paseerattu tomaatti. Keitä keskilämmöllä noin 15 minuuttia ja mausta keitto.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Ohenna halutessasi vedellä. Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit sekä mozzarella. Lisää ne keiton joukkoon.

Koristele keitto basilikalla.

MITÄ PIDIT?
3.75
Kommentoi »