Kotivinkki

Tomaatti-kotijuustoleipäpitsa

0
0

Tomaatti-kotijuustoleipäpitsa

Teksti Kotivinkki
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • ranskanleipä
  • oliiviöljyä
  • 5luumutomaattia
  • 200 gkotijuustoa
  • kevät- tai punasipulia
  • 2 rkloliivirenkaita
  • tuoretta basilikaa
  • valkosipulinkynsi
  • 2 dlraastettua juustoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta rukolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Leikkaa ranskanleivästä pitkittäin noin 1,5 cm:ä paksut siivut. Paahda ne uunissa grillivastuksilla kullanruskeiksi tai pannulla nopeasti oliiviöljyssä molemmin puolin. Aseta leivät uunipellille.

2. Viipaloi tomaatit, kotijuusto ja punasipuli. Aseta ne tasaisesti leiville. Ripottele päälle oliivit.

3. Hienonna basilika ja valkosipuli. Sekoita ne juustoraasteeseen. Ripottele juustoraaste tasaisesti leiville ja paista 210-asteisessa uunissa keskitasolla 6–8 minuuttia, tai kunnes juustoraaste on kullanruskeaa. Mausta leivät kevyesti suolalla ja pippurilla. Tarjoile rukolan kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä