Maku

Tofupihvit ja kasviscouscous

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
KA
3.6
1
Julkaistu 30.8.2012


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 270 gtofua (kiinteää)
  • 1 kplmunaa
  • 3/4 dlvehnäjauhoja
  • 1 rklcurrya
  • 1/2 tljuustokuminaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 2 rklrypsiöljyä

Kasviscouscous

  • 1 kplparsakaalia
  • 1 kplpaprikaa
  • 5 dlkasvislientä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 3 dlcouscousia (täysjyvä)
  • 1/2 rklvoita
  • 1 rklsitruunamehua
Tulosta

Valmista ensin kasviscouscous. Huuhtele ja irrottele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja kuutioi varsi. Puhdista ja kuutioi paprika.

Kiehauta vesi paistokasarissa. Lisää mausteet ja parsakaalit. Keitä kannen alla noin 3 minuuttia. Lisää öljy, paprikakuutiot ja couscous. Nosta liedeltä ja hauduta kannen alla noin 7 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt couscousiin.

Paista sillä aikaa tofupihvit. Leikkaa tofu 8 viipaleeksi. Vatkaa munan rakenne rikki. Yhdistä vehnäjauhot ja mausteet. Upota tofuviipaleet ensin munaan ja sitten jauho-mausteseokseen. Paista pannulla öljyssä noin 2 minuuttia molemmin puolin.

Lisää kasviscouscousin joukkoon voi ja sitruunamehu. Kuumenna puuhaarukalla sekoittaen, kunnes ryynit irtoavat toisistaan.

Tarjoa tofupihvit kasviscouscousin kanssa.

1 kommentti