1. Tee ensin tuuttitaikina: Sekoita kulhossa kuivat aineet. Yhdistä öljy ja vesi ja alusta taikinaan. Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa vettä. Kauli jauhotetulla pöydällä levyksi.
2. Keitä kattilassa kahvisiirapin aineksia 5–8 minuuttia keskilämmöllä ilman kantta, kunnes kahvi paksuuntuu. Jätä jäähtymään.
3. Käytä tuuttien muotteina valmiita kaupan jäätelövohveleita, jotka päällystät foliolla. Voit myös tehdä muotit kokonaan foliosta, mutta se vaatii hieman näpertämistä: leikkaa foliosta noin 12 x 12 cm:n pala, rullaa se tuutin muotoon ja täytä foliolla. Leikkaa taikinasta neliöitä, joiden mitan saat muotin korkeudesta. Kiepauta taikina muotin päälle. Nosta tuutit leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Irrota tuutit varovasti foliosta lämpiminä.
4. Tee täyte. Erottele kananmunankeltuaiset kulhoon ja lisää sokeri. Vatkaa sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja vatkaa sekaisin. Kaada sekaan espresso, murskatut keksit ja rouhittu suklaa sekä mustikat.
5. Kaada tuuttien pohjalle kahvisiirappia ja jaa vaahto tuutteihin. Tupsuttele pintaan murukahvia ja mausta halutessasi siirapilla.
Voit myös pakastaa tuutit. Pakasta ne ensin koviksi ilman kelmua tai paperia. Kun tuutit ovat kovettuneet, kiepauta ne leivinpaperiin. Jos aika on kortilla, käytä valmista pizzataikinaa.