Maku

Tilliohukaisia jokirapujen kera

25 min
4.3
0

Tilliohukaisia jokirapujen kera

Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Sari Tammikari
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 2 kplmunaa
  • 4 dlkevytmaitoa
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 3 rkltuoretta tilliä (hienonnettuna)
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (murskattuna)
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlkorianterinsiemeniä (murskattuna)
  • 1/2 tlvalkopippuria

Täyte

  • 200 granskankermaa (rasvaa 15-18 %) (yrtit)
  • 300 grapua (jokirapu)
  • 50 gtuoretta tilliä

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Vatkaa munien rakenne rikki. Yhdistä joukkoon maito, vehnäjauhot, voi, hienonnettu tilli ja muut mausteet. Sekoita tasaiseksi.
Paista taikinasta ohukaispannulla pieniä lettuja. Nosta letut tarjoiluastiaan.
Lusikoi jäähtyneille ohukaisille nokare ranskankermaa. Koristele lopuksi valutetuilla jokiravuilla ja tillinoksilla. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä