Maku

Tikkupulla

50 min
3.5
0

Tikkupulla

MU
0
3.5
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 kpl)

  • 1 1/2 dlkevytmaitoa
  • 3 rklsokeria
  • 2/3 kplkuivahiivapussia
  • 1/2 tlkanelia
  • 3 1/2 dlvehnäjauhoja

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Mittaa maito kulhoon. Liuota sokeri ja hiiva maitoon. Lisää kaneli. Alusta jauhot taikinaan. Anna taikinan levätä lämpimässä paikassa puolisen tuntia.

Muotoile taikinasta pitkulaisia tankoja ja kiepsauta tikun ympärille. Paista tikkupullia nuotion hiilloksessa ja nauti lämpimänä sellaisenaan tai marjahillon kanssa.

Vinkki!

Retkelle lähtiessä, mittaa pullataikinan kuivat aineet pieneen muovipussiin ja maito tiiviiseen pulloon. Kaada maito pussiin kuivien aineiden sekaan, sulje pussi ja painele seos tasaiseksi taikinaksi käsiä likaamatta. Anna kohota lämpimässä paikassa puolisen tuntia.
MITÄ PIDIT?
3.5
Katso myös nämä