Reseptin ainekset 18 kpl
Vaalea taikina
2 kplmunaa
1 1/2 dlsokeria
3 dlvehnäjauhoja
1 rklperunajauhoja
2 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria
1/6 tlsuolaa
1/2 dlappelsiinimarmeladia
1 dlvoita (sulatettuna)
Tumma taikina
2 kplmunaa
1 1/2 dlsokeria
3 dlvehnäjauhoja
2 rklkaakaojauhetta
2 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria
1/6 tlsuolaa
1 dlvoita
Tee taikinat eri kulhoissa.
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi rasvasula ja vaaleaan taikinaan marmeladi.
Levitä paperiset muffinivuoat uunipellille tai muffinipellin koloihin. Lusikoi vuorotellen vaaleaa ja tummaa taikinaa vuokiin. Jätä vuokiin vähän kohoamisvaraa.
Paista muffineja 200 asteessa 15–20 minuuttia.