Maku

Thai-marinoidut possuvartaat

2 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h
Loihdi thai-tunnelmaa grillin kesäpöytään: upota possunpalat kookoksiseen marinadiin, pujottele vartaisiin ja grillaa!
LA
MU
4.2
1
Julkaistu: 18.5.2010


Reseptin ainekset (16 kpl)

  • 900 gporsaan sisäfileetä

Thai-marinadi

  • 1 dlkookosmaitoa
  • 3/4 dlrypsiöljyä
  • 1/2 dltuoretta korianteria (silputtuna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklkalakastiketta
  • 2 rklfariinisokeria
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1/2 tlvalkopippuria
Tulosta

Leikkaa fileet 2 osaan, noin 15 cm:n paloiksi. Leikkaa palat pituussuunnassa sentin paksuisiksi viipaleiksi (yhdestä saat 4 noin 4 cm leveää viipaletta).

Sekoita thai-marinadin ainekset kulhossa ja kääntele lihapalat joukkoon. Peitä ja anna maustua 2–3 tuntia tai viileässä seuraavaan päivään.

Pujota lihapalat vedessä liotettuihin vartaisiin.

Grillaa thai-possuvartaat tai pariloi kypsiksi.

•Samalla ohjeella voit tehdä myös broilerivartaita. Leikkaa silloin broilerinfilee pituussuunnassa puoliksi, marinoi ja pujota tikkuihin.

Fariinisokerin voit korvata palmu- tai ruokosokerilla.

1 kommentti