Kotivinkki

Texmex-pannu – broilerin jauhelihasta ja kasviksista pyöräytetty täyte on nappivalinta tortillojen tai tacojen kaveriksi

20 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen
Texmex-pannu on valintasi silloin, kun haluat kaikki tortillojen ja tacojen täytteet valmiiksi samassa paketissa. Broilerin jauhelihasta ja kasviksista valmistetun texmex-pannun seuraksi riittävät tortillaletut tai tacokuoret sekä ihanan mehevä juustokastike.
0
0
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (4 annosta)

Texmex-pannu

  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1paprika
  • 1porkkana
  • 100 glehtikaalia
  • 400 gbroilerin jauhelihaa
  • 2 rklöljyä
  • ½ dltomaattipyreetä
  • 1 dlvettä
  • 1 tljuustokuminaa
  • 1 tljauhettua korianteria
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1 tloreganoa
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • ½ tlchilijauhetta
  • 150 gkirsikkatomaatteja

Lisäksi

  • 1 pkttacokuoria tai tortilloita
  • 1 prkcheddarjuustokastiketta (Valio Koskenlaskija Ruoka)
Tulosta

Texmex-pannu valmistuu näin:

  1. Kuori ja suikaloi sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuutioi paprika. Raasta porkkana karkealla terällä. Irrota lehtikaalista lehtiruoti ja hienonna lehdet.
  2. Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää sipulit, paprikat, porkkanaraaste ja lehtikaalisilppu. Sekoittele muutama minuutti. Lisää tomaattipyree, vesi ja mausteet. Hauduta kannen alla 15 minuuttia.
  3. Halkaise kirsikkatomaatit. Viimeistele pannu kirsikkatomaateilla. Tarjoa tacojen tai tortilloiden täytteenä. Tarjoa lisäksi juustokastiketta.
MITÄ PIDIT?
0