Texmex-pannu – broilerin jauhelihasta ja kasviksista pyöräytetty täyte on nappivalinta tortillojen tai tacojen kaveriksi
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Texmex-pannu on valintasi silloin, kun haluat kaikki tortillojen ja tacojen täytteet valmiiksi samassa paketissa. Broilerin jauhelihasta ja kasviksista valmistetun texmex-pannun seuraksi riittävät tortillaletut tai tacokuoret sekä ihanan mehevä juustokastike.
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 14.1.2020

Texmex-pannu – broilerin jauhelihasta ja kasviksista pyöräytetty täyte on nappivalinta tortillojen tai tacojen kaveriksi
Reseptin ainekset (4 annosta)
Texmex-pannu
- 1sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1paprika
- 1porkkana
- 100 glehtikaalia
- 400 gbroilerin jauhelihaa
- 2 rklöljyä
- ½ dltomaattipyreetä
- 1 dlvettä
- 1 tljuustokuminaa
- 1 tljauhettua korianteria
- 1 tlpaprikajauhetta
- 1 tloreganoa
- 1 tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria
- ½ tlchilijauhetta
- 150 gkirsikkatomaatteja
Lisäksi
- 1 pkttacokuoria tai tortilloita
- 1 prkcheddarjuustokastiketta (Valio Koskenlaskija Ruoka)
Texmex-pannu valmistuu näin:
- Kuori ja suikaloi sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuutioi paprika. Raasta porkkana karkealla terällä. Irrota lehtikaalista lehtiruoti ja hienonna lehdet.
- Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää sipulit, paprikat, porkkanaraaste ja lehtikaalisilppu. Sekoittele muutama minuutti. Lisää tomaattipyree, vesi ja mausteet. Hauduta kannen alla 15 minuuttia.
- Halkaise kirsikkatomaatit. Viimeistele pannu kirsikkatomaateilla. Tarjoa tacojen tai tortilloiden täytteenä. Tarjoa lisäksi juustokastiketta.

Possutacot & Habanero-mangosalsa
Maku

Tacopiirakka – meksikolaisesta keittiöstä tutut maut saavat uuden muodon suolaisena leivonnaisena
Kotivinkki

¡Delicioso! Meksikolaistyyliset kalatacot ovat täynnä suolaista, makeaa, raikasta ja polttavaa makua
Maku

Tico tico, mikä ahventaco! Helpot kalatacot onnistuvat myös mökillä
Maku

Rapeat tortillat ja kikhernesalaatti
Kotivinkki

Härkis-tortillat
Maku

Kana-tortillalasagne
Maku

Coleslaw-lohitortillat
Kotivinkki