Maku

Tervapossua vartaissa

30 min
4.2
0

Tervapossua vartaissa

MA
MU
0
4.2
Tervasnapsi antaa hauskan maun kasslerin marinadille. Pujottele sinäkin tervapossu vartaisiin, grillaa ja nauti!
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gporsaan kassleria (pihveinä)

Tervakastike

  • 2 dlomenatäysmehua
  • 1/2 kpllihaliemikuutiota
  • 1 rklworcestershirenkastiketta
  • 3/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlinkivääriä
  • 1/6 tlchilijauhetta
  • 2/3 rklperunajauhoja
  • 3/4 dltervasnapsia

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Liota varrastikkuja kylmässä vedessä vähintään vartti. Leikkaa kasleripihvit pitkittäin kahtia ja pujota 2 suikaletta yhteen vartaaseen

Mittaa omenamehu kattilaan. Kuumenna ja lisää joukkoon puolikas liemikuutio, maustekastike sekä suola, inkivääri ja chili. Sekoita perunajauhot tervasnapsiin ja kaada ohuena nauhana kiehuvaan kastikepohjaan koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen pulpahtaa kerran ja siirrä sivuun.

Sivele kastiketta possuvartaille. Grillaa lihavartaat miedolla lämmöllä kypsiksi ja lisää kastiketta vielä kypsille lihoille.

Tarjoa tervapossuvartaiden lisänä hunajanauriskiekkoja sekä höyrytettyjä kesäkasviksia, kuten porkkanoita ja kukkakaalia.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä