Maku

Tervalohi-limppulastut

15 min
5
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (12 kpl)

  • 50 gkylmäsavustettua kirjolohta
  • 1 rkltervasnapsia
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 4 rkltuoretta tilliä
  • 6 kplpiimälimppuviipaletta
  • 2 rklvoita

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Levitä lohiviipaleet leikkuulaudalle. Sivele pintaan tervasnapsia, rouhi päälle pippuria ja levitä tillit. Voitele oikein ohuet limppuviipaleet. Leikkaa leivät kahteen palaan ja paahda kolmiot paistinpannulla molemmin puolin. Kiepauta lohiviipaleet ruusukkeiksi ja nosta limpulle. Koristele tervalohi-limppulastut halutessasi tillillä.

MITÄ PIDIT?
5