Maku

Tervalohi-limppulastut

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5
0
Julkaistu: 19.9.2010


Ainekset (12 kpl)

  • 50 gkylmäsavustettua kirjolohta
  • 1 rkltervasnapsia
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 4 rkltuoretta tilliä
  • 6 kplpiimälimppuviipaletta
  • 2 rklvoita
Tulosta

Levitä lohiviipaleet leikkuulaudalle. Sivele pintaan tervasnapsia, rouhi päälle pippuria ja levitä tillit. Voitele oikein ohuet limppuviipaleet. Leikkaa leivät kahteen palaan ja paahda kolmiot paistinpannulla molemmin puolin. Kiepauta lohiviipaleet ruusukkeiksi ja nosta limpulle. Koristele tervalohi-limppulastut halutessasi tillillä.

Kommentoi »