Maku

Teriyakilohi-avokadosalaatti

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
GL
LA
MA
MU
5
0
Julkaistu: 1.11.2010


Ainekset (4 annosta)

  • 450 glohta
  • 150 gsalaattisekoitusta
  • 2 kplavokadoa
  • 2 kpltomaattia
  • 1/2 kplkurkkua
  • 1/2 kplpunasipulia
  • 1/2 kplsitruunaa

Kastike

  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 rklfariinisokeria
  • 1 rklteryaki-kastiketta (honey & garlic)
  • 1 tlseesamiöljyä
  • 1 tlpiparjuuritahnaa
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (murskattuna)
Tulosta

Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään. Leikkaa lohi nahkoineen viipaleiksi. Paista lohiviipaleet pannulla kypsiksi. Sivele kypsyneeseen pintaan kastiketta. Kuori, halkaise ja poista avokadosta siemen. Halkaise tomaatit ja poista sisukset. Kuori kurkku ja sipuli. Paloittele tai viipaloi salaattiainekset, purista sipuli- ja avokadoviipaleille sitruunanmehua ja asettele ainekset tarjolle. Nosta päälle lohiviipaleet ja tarjoa salaatti lopun kastikkeen kanssa.

Kommentoi »