Maku

Teriyaki-lohisalaatti

50 min
3.7
0

Teriyaki-lohisalaatti

LA
MA
MU
0
3.7
Teksti Kati Pohja
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 glohifileetä

Marinadi

  • 4 rklteryaki-kastiketta
  • 1 tlinkivääritahnaa

Lisäksi

  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 kplpäärynää
  • 200 gherneitä (pakaste)
  • 1 kplpaprikaa (kuutioituna)
  • 5 dlohrasuurimoita (keitettynä)
  • 1/2 kplsitruunaa
  • 2 rkltuoretta korianteria (hienonnettuna)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN

Poista lohesta ruodot ja leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi ilman nahkaa.
Lado viipaleet tilavaan vuokaan vieri viereen. Sekoita teryakikastikkeeseen inkivääri ja kaada marinadi kalaviipaleiden päälle. Anna maustua jääkaapissa salaatin kokoamisen ajan.
Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Anna jäähtyä.
Pese ja kuutioi päärynä. Sulata herneet. Poista paprikasta siemenet. Leikkaa paprika kuutioiksi.
Sekoita kasvikset ohran joukkoon. Purista päälle puolikkaan sitruunan mehu ja lisää korianteri. Sekoita.
Nosta salaatin pinnalle valutetut lohiviipaleet. Koristele teriyaki-lohisalaatti halutessasi korianterilla.

MITÄ PIDIT?
3.7
Katso myös nämä