Maku

Teriyaki-lohisalaatti

50 min
{
Aktiivinen
50 min
Passiivinen
LA
MA
MU
3.7
0


Ainekset (4 annosta)

  • 400 glohifileetä

Marinadi

  • 4 rklteryaki-kastiketta
  • 1 tlinkivääritahnaa

Lisäksi

  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 kplpäärynää
  • 200 gherneitä (pakaste)
  • 1 kplpaprikaa (kuutioituna)
  • 5 dlohrasuurimoita (keitettynä)
  • 1/2 kplsitruunaa
  • 2 rkltuoretta korianteria (hienonnettuna)
Tulosta

Poista lohesta ruodot ja leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi ilman nahkaa. Lado viipaleet tilavaan vuokaan vieri viereen. Sekoita teryakikastikkeeseen inkivääri ja kaada marinadi kalaviipaleiden päälle. Anna maustua jääkaapissa salaatin kokoamisen ajan. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Anna jäähtyä. Pese ja kuutioi päärynä. Sulata herneet. Poista paprikasta siemenet. Leikkaa paprika kuutioiksi. Sekoita kasvikset ohran joukkoon. Purista päälle puolikkaan sitruunan mehu ja lisää korianteri. Sekoita. Nosta salaatin pinnalle valutetut lohiviipaleet. Koristele teriyaki-lohisalaatti halutessasi korianterilla.

MITÄ PIDIT?
3.67
Kommentoi »