4,3(4)
Täytetyt voisarvet
1 h 50 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 1 h
Täytetyt voisarvet ovat ihania piknikherkkuja! Voisarvien leivonta vaatii hieman aikaa, mutta lopputulos palkitsee. Tarjoa täytetyt voisarvet piknikillä tai brunssilla.
29.3.2009
 |
Maku
Reseptin ainekset
15 kpl
250 gvoita
4 dlvehnäjauhoja
1 1/2 dlvettä
Täyte 1
70 gbriejuustoa
1/2 dlomenahilloa
Täyte 2
30 gchorizo-makkaraa
1/4 kplpunaista paprikaa

Ota voi huoneenlämpöön ainakin 2–3 tuntia ennen leivontaa.

Mittaa kulhoon jauhot ja 1/3 voista. Nypi rasva jauhojen joukkoon ja lisää kylmä vesi nopeasti sekoittaen.

Kauli taikina suorakaiteen muotoon ja levitä voita 2/3:lle taikinasta. Taita rasvaton osa taikinasta voin päälle ja loppu 1/3 taikinasta päällimmäiseksi.

Kauli taikinalevy suorakaiteen muotoon ja taita jälleen kolmeen osaan. Toista 4–5 kertaa. Voit välillä nostaa taikinan jääkaappiin kylmenemään, sillä sitä on helpompi kaulia kylmänä.

Peitä taikina muovilla ja anna levätä viileässä hetken aikaa.

Kauli kovettunut taikina 1/2 sentin paksuiseksi ja leikkaa siitä kolmioita veitsellä.

Täytä osa kolmioista briejuustolla ja nokareella omenahilloa tai chirozolla ja pilkotulla paprikalla. Kääri taikinakolmiot voisarven muotoon.

Paista täytettyjä voisarvia 225 asteessa koosta riippuen 15–20 minuuttia.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.