Maku

Täytetyt portobellot

5
0

Täytetyt portobellot

Illanistujaisten suolainen täyteläinen pikkuherkku, joka ei jää pöydälle lojumaan. Positiivinen yllätys myös muillekin kuin sienifaneille.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 kpl)

  • 500 gportobelloa
  • 1 kplpaprikaa
  • 5 kplkevätsipulia (myös varsia)
  • 200 gpippurista creme fraichea
  • 200 gsipuli-ruohosipuli Koskenlaskija sulatejuustoa
  • 150 gmozzarellaraastetta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Leikataan portobelloista jalat pois ja rapsutetaan heltat irti. Levitetään sienet uunipellille leivinpaperin päälle. Silputaan sipulinvarret sekä paprika ja paistetaan voissa hieman pehmeäksi. Portobellojen jalat voi silputa joukkoon. Lisätään pippurinen creme fraiche ja sekoitetaan. Lisätään seos portobellojen sisälle. Laitetaan seoksen päälle pari palaa sulatejuustoa ja päällimmäiseksi mozzarellaraastetta. Paistetaan 200 asteessa 15 minuuttia, maukasta jälkeä tulee myös grillin kautta. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä