Maku

Täytetyt porsaan ulkofileepihvit

2 h 15 min
0
0

Täytetyt porsaan ulkofileepihvit

LA
MU
0
0
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Antti Hallakorpi
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

Ananasmarinadi

  • 3/4 dlananastäysmehua
  • 3 rklsoijakastiketta
  • 2 tlpippurisekoitusta
  • 600 gporsaan ulkofileetä (pihveinä)
  • 2 rklruokaöljyä

Täyte

  • 1 dlpunaista pestokastiketta
  • 1/2 dlmantelirouhetta

Vuokaan

  • 750 gvalkosipuliperunoita (pakaste)
  • 2 dloliiveja (viipaleina, vihreä)
  • 1 1/2 dllihalientä

Pinnalle

  • 3 kplporkkanaa

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN1 h 50 min

Sekoita marinadin aineet. Pane pihvit kulhoon tai muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Anna maustua noin tunnin ajan.

Valuta marinadi pois ja kuivaa pihvien pinnat talouspaperiin. Leikkaa pihvit perhosmaisesti auki. Sekoita pesto ja mantelirouhe. Täytä pihvit ja käännä ne takaisin pihvin muotoon.

Ruskista pihvit nopeasti ruokaöljyssä kuumassa paistinpannussa. Levitä jäiset perunaviipaleet ja valutetut oliiviviipaleet voideltuun uunivuokaan. Kaada lihaliemi vuokaan ja nosta pihvit perunaviipaleiden päälle. Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi kuorimaveitsellä.Levitä viipaleet pihvien päälle vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla ja pane 200 asteiseen uuniin. Kypsennä noin 35 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä 15 minuuttia ennen syömistä.

Nauti raikkaan salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä