Maku

Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä

15 min
GL
MU
3.5
0

Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä valmistuvat superhelposti myös arkena! Tässä reseptissä paprikat kypsennetään nopsasti mikrossa.
Tulosta
Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Ari-Pekka Auvinen

Ainekset (2 annosta)

  • 2 kplpaprikaa
  • 2 kpltomaattia
  • 200 gtonnikalaa vedessä
  • 1 rklkapriksia
  • 3 rkltuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
  • 2 tlpiparjuuritahnaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN5 min

Leikkaa paprikoista kanta irti ”hatuksi” ja poista paprikan sisältä siemenet.

Sekoita tonnikala, kuutioidut tomaatit ja kaprikset keskenään. Notkista tuorejuusto maidolla tai vedellä, lisää joukkoon piparjuuri ja sekoita tonnikalaseokseen. Tarkista maku.

Täytä paprikat tonnikalatahnalla ja nosta ”hattu” päälle.

Kuumenna mikrossa 2–4 minuuttia. Nauti leivän kera.

MITÄ PIDIT?
3.5