3,4(5)
Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä – superhelppo resepti, jossa on lupa oikaista!
Gluteeniton
Munaton
15 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 5 min
Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä valmistuvat superhelposti myös arkena! Tässä reseptissä paprikat kypsennetään nopsasti mikrossa.
Julkaistu 30.6.2005
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä
2paprikaa
2tomaattia
200 gtonnikalaa vedessä
1 rklkapriksia
3 rkltuorejuustoa (rasvaa 6–11 %)
2 tlpiparjuuritahnaa

Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä valmistuvat näin:

  1. Leikkaa paprikoista kanta irti ”hatuksi” ja poista paprikan sisältä siemenet.
  2. Sekoita tonnikala, kuutioidut tomaatit ja kaprikset keskenään. Notkista tuorejuusto maidolla tai vedellä, lisää joukkoon piparjuuri ja sekoita tonnikalaseokseen. Tarkista maku.
  3. Täytä paprikat tonnikalatahnalla ja nosta ”hattu” päälle.
  4. Kuumenna mikrossa 2–4 minuuttia. Nauti leivän kera.

Vinkki!

Etsitkö jotain erilaista? Kurkkaa vaikkapa tämä sivustomme suosituin täytettyjen paprikoiden resepti!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.