Maku

Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä – superhelppo resepti, jossa on lupa oikaista!

15 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
5 min
Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä valmistuvat superhelposti myös arkena! Tässä reseptissä paprikat kypsennetään nopsasti mikrossa.
GL
MU
3.4
0
Julkaistu: 30.6.2005


Reseptin ainekset (2 annosta)

Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä

  • 2paprikaa
  • 2tomaattia
  • 200 gtonnikalaa vedessä
  • 1 rklkapriksia
  • 3 rkltuorejuustoa (rasvaa 6–11 %)
  • 2 tlpiparjuuritahnaa
Tulosta

Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä valmistuvat näin:

  1. Leikkaa paprikoista kanta irti ”hatuksi” ja poista paprikan sisältä siemenet.
  2. Sekoita tonnikala, kuutioidut tomaatit ja kaprikset keskenään. Notkista tuorejuusto maidolla tai vedellä, lisää joukkoon piparjuuri ja sekoita tonnikalaseokseen. Tarkista maku.
  3. Täytä paprikat tonnikalatahnalla ja nosta ”hattu” päälle.
  4. Kuumenna mikrossa 2–4 minuuttia. Nauti leivän kera.

Vinkki!

Etsitkö jotain erilaista? Kurkkaa vaikkapa tämä sivustomme suosituin täytettyjen paprikoiden resepti!

Kommentoi »