Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä – superhelppo resepti, jossa on lupa oikaista!
15 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
5 minTäytetyt paprikat tonnikalatäytteellä valmistuvat superhelposti myös arkena! Tässä reseptissä paprikat kypsennetään nopsasti mikrossa.
GL
MU
3.4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 30.6.2005

Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä – superhelppo resepti, jossa on lupa oikaista!
Reseptin ainekset (2 annosta)
Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä
- 2paprikaa
- 2tomaattia
- 200 gtonnikalaa vedessä
- 1 rklkapriksia
- 3 rkltuorejuustoa (rasvaa 6–11 %)
- 2 tlpiparjuuritahnaa
Täytetyt paprikat tonnikalatäytteellä valmistuvat näin:
- Leikkaa paprikoista kanta irti ”hatuksi” ja poista paprikan sisältä siemenet.
- Sekoita tonnikala, kuutioidut tomaatit ja kaprikset keskenään. Notkista tuorejuusto maidolla tai vedellä, lisää joukkoon piparjuuri ja sekoita tonnikalaseokseen. Tarkista maku.
- Täytä paprikat tonnikalatahnalla ja nosta ”hattu” päälle.
- Kuumenna mikrossa 2–4 minuuttia. Nauti leivän kera.
Vinkki!
Etsitkö jotain erilaista? Kurkkaa vaikkapa tämä sivustomme suosituin täytettyjen paprikoiden resepti!

Täytetyt paprikat kasvistäytteellä – kvinoaa, juustoa ja kasviksia samassa paketissa
Maku

Hirssillä täytetyt paprikat – mozzarella ja tuorejuusto mehevöittävät täytteen maukkaaksi
Maku

Täytetyt paprikat – arkiruokien klassikko maistuu niin liha- kuin vegeversionakin
Kotivinkki

Täytetyt paprikat jauheliha-kasvistäytteellä – arjen helppojen klassikkoruokien ykkönen
Maku

Täytetyt paprikat jauheliha-couscoustäytteellä – ihana värikäs retroherkku
Maku

Aamiaispaprikat – kananmunalla, chorizolla ja cheddarilla täytetyt kasvikset käynnistävät päivän herkullisesti
Maku

Chorizolla täytetyt paprikat – retroruoka lainaa makumaailmansa Espanjasta
Maku

Muffinssipellillä valmistetut täytetyt paprikat – herkullinen kasvistäyte valmistuu ohrasuurimoista
Maku