Täytettyjen paprikoiden tomaattinen jauheliha-couscoustäyte piiloutuu paprikan kannen alle ja saa ylleen mehevän juustokerroksen. Näitä kannattaa kokeilla!
Leikkaa paprikoista ”kannet” pois, poista siemenet ja huuhtele paprikat. Nosta paprikat ja kannet uunivuokaan. Esikypsennä paprikoita 200-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne pannussa öljyssä pehmeiksi.
Lisää pannuun jauheliha ja ruskista se kauniin väriseksi. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta keskilämmöllä ja kannen alla 10 minuuttia.
Ota pannu pois levyltä, lisää täytteeseen couscoussuurimot ja hauduta kannen alla 5 minuuttia. Täytä paprikat couscousseoksella. Ripottele päälle juustoraastetta. Nosta kannet päälle.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla vielä 15–20 minuuttia, kunnes paprikat pehmenevät. Anna täytettyjen paprikoiden vetäytyä hetken ennen tarjoamista. Tarjoa täytetyt paprikat salaatin kera.