Maku

Täytetyt minikrustadit

1 h 10 min
0
0

Täytetyt minikrustadit

Helpot ja herkulliset alkupalat juhliin.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (50 kpl)

  • 50 kplminikrustadeja

Salami-paprikatäyte

  • 100 gsalamia
  • 150 granskankermaa
  • 1 kplpieni uusi sipuli
  • 100 gfetaa
  • 1 kplgrillattu suippopaprika
  • 1 rklsitruunan mehua
  • 1 tlsavustettua paprikajauhetta (hot)
  • mustapippuria myllystä

Vuohenjuusto-yrttitäyte

  • 150 granskankermaa
  • 140 gvuohen tuorejuustoa
  • 1 rkltuoretta lehtipersilijaa hienonnettuna
  • 2 rkltuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 2 rkltuoretta ruohosipulia hienonnettuna
  • ½ kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 rklsitruunan mehua
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN30 min

Valmista salami-paprikatäyte. Grillaa suippopaprikaa grillissä, kunnes kuori on mustunut. Laita suippopaprika kulhoon ja peitä kulho kelmulla, anna paprikan jäähtyä hetki. Poista paprikan kuori, kanta ja siemenet. Kuutioi paprika ja sipuli. Voit käyttää myös kapasta säilykkenä löytyvää grillattua paprikaa. Kuutioi salami ja murustele feta. Sekoita ranskankerma, paprika, salami, sipuli ja feta hyvin keskenään. Mausta täyte savustetulla paprikajauheella, mustapippurilla, suolalla ja sitruunan mehulla. Anna täytteen maustua jääkaapissa vähintään puolituntia.

Valmista vuohenjuusto-yrttitäyte. Sekoita raskankerma ja vuohentuorejuusto tasaiseksi tahnaksi. Hienonna lehtipersilija, basilika, ruohosipuli ja valkosipuli, lisää täytteeseen. Mausta täyte vielä sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Anna täytteen maustua jääkaapissa vähintään puolituntia.

Täytä minikrustadit juuri ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä