Maku

Minipaprikat kasvistäytteellä – suolaiset suupalat sopivat alkupalaksi tai rentojen illanistujaisten tarjottavaksi

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Täytetyt minipaprikat ovat helppo ja herkullinen alkuruoka vaikkapa rennolle illalliselle. Raikas kasvistäyte valmistuu couscousista, tomaatista, fetasta ja yrteistä.
KA
0
0


Ainekset (25 kpl)

  • 12minipaprikaa

Täyte

  • 2 dlvalmista couscousia
  • 50 gfetaa
  • 1iso tomaatti
  • 2 rkllehtipersilijaa hienonnettuna
  • 2 rkltuoretta basilikaa hienonnettuna
Tulosta

Minipaprikat valmistetaan näin:

  1. Puolita minipaprikat ja poista siemenet. Laita puolikkaat uunivuokaan.
  2. Valmista täyte. Hienonna tomaatti ja yrtit. Murustele feta pieniksi muruiksi. Sekoita couscous, hienonnettu tomaatti ja hienonnetut yrtit. Täytä paprikan puolikkaat täytteellä.
  3. Paista paprikoita uunissa 200 asteessa noin 15–20 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hiukan väriä. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoamista.

Vinkki!

Etsitkö perusohjetta? Kurkkaa sivustomme suosituin täytettyjen paprikoiden resepti täältä!

Kommentoi »