Täytetyt bagelit – rapeiden leipien välissä ihastuttaa kuohkea munakokkeli!
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Täytetyt bagelit aloittavat viikonloppusi lempeästi, kun täytät leivät kuohkealla ja sopivan valuvalla munakokkelilla. Belgiassa kokkelibagelien väliin lusikoitiin munan lisäksi lämmintä bearnaisekastiketta ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Belgialaisesta aamiaispaikasta inspiraation saaneet täytetyt bagelit kannattaa nauttia heti, kun leipä on rapeaa ja munakokkeli lämmintä.
KA
5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 1.11.2018

Täytetyt bagelit – rapeiden leipien välissä ihastuttaa kuohkea munakokkeli!
Reseptin ainekset (2 annosta)
- 2bagelia
Munakokkeli
- 4munaa
- 1 dlkuohukermaa
- 1/4 tlsuolaa
- 1/4 tlmustapippuria
Lisäksi
- 4 rklmajoneesia
- 1/4 kurkkua (viipaloituna)
- 1 dlituja (esim. parsakaali-silmusalaattia)
Täytetyt bagelit valmistuvat helposti näin:
- Halkaise ja paahda bagelit.
- Valmista munakokkeli. Riko munat kulhoon. Vatkaa niiden rakenne kevyesti rikki. Sekoita joukkoon kerma ja mausteet.
- Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää munaseos. Sekoita lastalla hiljalleen koko ajan. Lopeta, kun kokkeli on koostumukseltaan vielä löysähköä. Tämä vie noin 4 minuuttia.
- Voitele bagelit majoneesilla ja jaa kurkut, idut ja munakokkeli niiden väliin.
Vinkki!
Majoneesin tilalle sopii myös valkokastikkeen rippeet.

Bagelit eli vesirinkelit – leivo itse ja täytä suosikkiherkuillasi!
Maku

Brunssibagelit – helppo resepti sekä suolaisille että makeille täytteille
Kotivinkki

Amerikkalaiset bagelit
Maku

Munakokkeli
Maku

Elämäsi paras munakokkeli
Kotivinkki

Savuahven-munakokkelileipä
Maku

Lohi-munakasrulla
Maku

Kevyempi munakas
Maku