Maku

Täytetyt avokadot

25 min
0
1

Täytetyt avokadot

GL
LA
MA
1
0
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 2 kplavokadoa
  • 1/2 kplsitruunaa
  • 150 gkatkarapuja (pakaste)
  • 1/2 kplsipulia (hienonnettuna)
  • 2 dltuoretta korianteria

Majoneesi

  • 1 kplkeltuaista
  • 1 1/2 dlrypsiöljyä
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Valmista ensin majoneesi. Pane keltuainen kulhoon. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sähkövatkaimella sekoittaen.
Mausta valmis majoneesi sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
Halkaise avokadot ja irrota kivet. Koverra reikää lusikalla hieman suuremmaksi. Purista sitruunanmehua puolikkaille, jotta niiden pinta ei tummu.
Jos käytät pakastekatkarapuja, sulata ne. Valuta ylimääräinen neste pois.
Sekoita puolet katkaravuista, hienonnettu sipuli ja koverrettu hedelmäliha majoneesiin.
Mausta seos hienonnetulla yrtillä.
Täytä avokadot majoneesiseoksella. Koristele lopuilla katkarapuilla ja yrtinoksilla. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä