0(0)
Täydellinen suklaabrownie
45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min
Syntisen hyvän suklaabrownien pinta on suklaatuorejuustoa. Pohjataikinaa maustaa Marianne-rouheinen suklaa.
27.11.2015
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
20 pientä palaa
250 gvoita tai margariinia
2 ½ dlsokeria
100 gmaitosuklaata (esim. Marianne Crisp)
1 ½ dlpekaanipähkinää rouheena
1 dltummaa kaakaojauhetta
1 dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
4kananmunaa
1 pktsuklaatuorejuustoa (160g)
1kananmunan keltuainen
Koristeluun
½ dlpekaanipähkinää rouheena
50 gmaitosuklaata

1. Pane kattilaan nokareiksi leikattu voi ja sokeri. Anna voin sulaa ja seoksen lämmetä. Paloittele suklaa.

2. Lisää sekaan paloiksi pienityt suklaat ja nosta kattila sivuun liedeltä. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut seokseen.

3. Yhdistä keskenään pekaanipähkinärouhe, kaakaojauhe, vehnäjauho ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos suklaaseokseen.

4. Anna taikinan jäähtyä hiukan ennen kuin lisäät joukkoon kananmunat. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina tasaiseksi kerrokseksi  leivinpaperilla vuorattuun lasagnevuokaan (n. 25 x 35 cm).

5. Notkista suklaatuorejuusto keltuaisella. Nostele seosta nokareina brownietaikinan pintaan. Levitä nokareita hieman lusikalla. Paista brownielevy uunin keskitasolla 185–200 -asteessa noin 25 minuuttia. Anna suklaabrownien jäähtyä vuoassa ennen leikkaamista.

6. Koristele suklaabrownien pinta pekaanipähkinämurskalla ja vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Suosittelemme myös:

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.