Maku

Täydellinen lihakastike

{
Aktiivinen
Passiivinen
Talvipäivän ehdottomasti paras murea pitkään haudutettu lihapata, joka saa makunsa sipuleista sekä mausteisesta oluesta. Tämän herkulllisempaa lihapataa tuskin löytyy.
3.7
7
Julkaistu: 20.1.2016


Ainekset (6 kpl)

  • 800 gpalapaistia
  • 3 kplsipulia (isoina lohkoina)
  • 5 kplvalkosipulikynsiä
  • 1 rklsinappia
  • 1 rklruokokidesokeria
  • 1 rklvasikanfondia
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 1 tlsavustettua paprikajauhetta
  • 1 tlsuolaa
  • 0,5 tlmustaapippuria
  • 1 kplRekolanpanimon Talven Tähti olutta (50cl)
Tulosta

Ruskistetaan pannulla nopeasti lihanpalat ja paloitellut sipulit. Laitetaan pataan. Mitataan pataan siivutetut valkosipulit sekä muut ainekset ja kaadetaan olut päälle. Haudutetaan kypsäksi 160 asteessa, mieluiten haudutetaan pienellä lämmöllä leivinuunissa. Tarkistetaan suolan määrä.

MITÄ PIDIT?
3.74
7 kommenttia