Maku

Täydellinen lihakastike

3.56
6

Talvipäivän ehdottomasti paras murea pitkään haudutettu lihapata, joka saa makunsa sipuleista sekä mausteisesta oluesta. Tämän herkulllisempaa lihapataa tuskin löytyy.
Tulosta
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä

Ainekset (6 kpl)

  • 800 gpalapaistia
  • 3 kplsipulia (isoina lohkoina)
  • 5 kplvalkosipulikynsiä
  • 1 rklsinappia
  • 1 rklruokokidesokeria
  • 1 rklvasikanfondia
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 1 tlsavustettua paprikajauhetta
  • 1 tlsuolaa
  • 0,5 tlmustaapippuria
  • 1 kplRekolanpanimon Talven Tähti olutta (50cl)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Ruskistetaan pannulla nopeasti lihanpalat ja paloitellut sipulit. Laitetaan pataan. Mitataan pataan siivutetut valkosipulit sekä muut ainekset ja kaadetaan olut päälle. Haudutetaan kypsäksi 160 asteessa, mieluiten haudutetaan pienellä lämmöllä leivinuunissa. Tarkistetaan suolan määrä.

MITÄ PIDIT?
3.56