Huuhtele ja kuivaa kaalinlehdet. Valitse 8 isointa lehteä ja ohenna niistä kova keskiruoti. Siirrä lehdet sivuun odottamaan.
Poista lopuista kaaleista kova ruotiosa kokonaan. Hienonna lehtiosat.
Puhdista sienet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli.
Paista sieniä hetki pannulla voissa, lisää sipuli ja paista vielä hetki. Lisää vehnäjauho ja jatka paistamista, kunnes jauho on saanut kevyesti väriä. Lisää hienonnettu kaali ja sekoita. Lisää kerma, sekoita tasaiseksi ja keitä hetki. Mausta suolalla (0,5 tl) ja pippurilla (0,5 tl). Muhennoksen kuuluu olla paksua, jotta se pysyy ahvenfileiden sisällä.
Levitä ahvenfileet leikkuulaudalle. Kokeile sormella missä ruotojono kulkee. Leikkaa ruoto pois kiilamaisesti. Mausta fileet suolalla (0,25 tl) ja pippurilla (0,25 tl).
Lusikoi fileiden päälle tattimuhennosta ja rullaa kerälle. Kääri jokainen kerä kaalinlehden sisään. Kiinnitä cocktailtikuilla ja pane uunivuokaan. Kaada päälle viini ja peitä foliolla.