Maku

Tattikeitto

12 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h
KA
LA
MA
MU
0
0
Julkaistu: 1.11.2010


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 100 gtatteja (kuivattuna)
  • 2 rklohrasuurimoita
  • 2 kplsipulia
  • 4 kplperunaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Liota kuivatut tatit vedessä yön yli. Liota myös ohrasuurimot omassa vedessä yön yli. Hienonna tatit ja keitä ne liotusvedessään. Pane sekaan liotetut ohrasuurimot, ohueksi viipaloitu sipuli, suolaa, pippuria ja kuoritut, kuutioidut perunat. Kuori ja viipaloi toinen sipuli ja kuullota viipaleet voissa valmiin keiton kanssa nautittaviksi.

Kommentoi »