Maku

Tatti-lohilaatikko

1 h 50 min
4
0

Tatti-lohilaatikko

GL
0
4
Teksti Marita Joutjärvi
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1000 gperunaa
  • 2 kplsipulia
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 200 gkylmäsavustettua kirjolohta
  • 250 gtatteja (viipaloituna)
  • 6 rkltuoretta tilliä (silputtuna)
  • 2 tlsitruunapippuria (suolaton)
  • 1/2 tlsuolaa

Munamaito

  • 3 kplmunaa
  • 5 dlkevytmaitoa

Päälle

  • 50 gjuustoa (raasteena)

Tee näin

1 h 50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h 30 min

Kuori kasvikset. Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi ja hienonna sipulit. Lado kasviksia,kalanpaloja ja tattiviipaleita kerroksittain voideltuun vuokaan.Ripottele väliin mausteet.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä